איזה סוגי מכשירי שמיעה למבוגרים קיימים?

איזה סוגי מכשירי שמיעה למבוגרים קיימים?

כל מבוגר עלול לחוות במהלך השנים ירידה מסוימת בשמיעה. לאחר גיל שישים מתרחשת ירידה הדרגתית בשמיעה, כזו שעלולה להיות מורגשת ומשמעותית והיא מצריכה התייחסות מתאימה. נבין כי כאשר יש ירידה בחוש השמיעה חשוב להציע לבעיה מענה מידי על מנת למנוע אבדן ונזקים נוספים שגורמים בסופו של דבר לנזק של ממש. כך שנכון להיות ערים לירידה בשמיעה, ולמצוא את המענה הנכון והמתאים על מנת לגשר על הירידה הזו באופן המתאים.

סוגים שונים של מכשירי שמיעה למבוגרים

ניתן להבחין בין שלושה סוגים עיקריים של מכשירי שמיעה שמתאימים למבוגרים שחווים ירידה בשמיעה. כמובן שלכל אחד יהיה נכון להתאים את המכשיר שנוח ורצוי לו על מנת להשיג שיפור ניכר באיכות השמיעה, ולחיות בטוב למרות הירידה בחוש הטבעי.

  1. מכשיר פנימי זעיר – מכשיר שמוכר גם בשם cic. המכשיר הינו קטן ממדים והוא עונה על הצורך השמיעתי וכן על הפן האסתטי. בהיותו מאפשר שמיעה משופרת בלי שהמכשיר יהיה ניכר מבחוץ. החיסרון שלו הוא דווקא בגלל הממדים שלו, לא כל אחד מצליח לתפעל אותו.
  2. מכשיר מאחורי האוזן – מכשיר נפוץ מאוד שמכונה ric. מכשיר זה נחשב למוצלח מאוד והוא עונה על הצורך של אנשים רבים. הוא מאפשר ליהנות משיפור ניכר באיכות הקול וזאת בלי שהמכשיר יהיה בולט מאוד לעין.
  3. מכשיר שמיעה גדול – bte. זה מכשיר שמיעה רווח מאוד בקרב מבוגרים, הסיבה לכך הוא נוחות השימוש במכשיר. הוא אמנם גדול ואי אפשר שלא לראות אותו. אך הוא נוח לתפעול וקל לשימוש. מה שמהווה גורם מכריע בקרב מבוגרים שלא תמיד חיים בשלום עם מכשירים קומפקטיים וכפתורים זעירים. 

לכל אחד יש להתאים את המכשיר היעיל והנוח עבורו.

מגוון פתרונות שמיעה מחכים לכם באתר: https://www.medor.co.il/

כתוב/כתבי תגובה